We Are Hunters

We Are Hunters
Zaterdag

THE HUNTING SEASON HAS BEGUN!! Als groep zijn we altijd opzoek naar een podium waar wij een feestje kunnen bouwen. Met onze Catchy jaren ’00 Pop-Rock gooien we elke gelegenheid binnen no-time op zijn kop. We zijn een groep stuiterende, energieke, vrolijke en sociale mannen, maar als het er op aankomt ook professioneel.

De drumstokken werden uit de sneeuw getrokken, de gitaren werden niet als open haardvuur gebruikt, en de vingers werden ontdooit want we hadden nog een aantal nummers op te nemen waar we het wel warm van kregen. De artwork weerspiegeld zowel het ijskoude liefdesverhaal tussen man en vrouw als de ijskoude wintermaand waarin wij aan het ploeteren waren. Chapter I is opgenomen in de studio van Nick Jongejan. Die deze overigens ook opgenomen en geproduceerd heeft.

Op 19 maart hebben wij ‘Chapter I’ gereleased. De volle bovenzaal van Luxor Live (Arnhem) en ongelofelijk veel goede reacties waren voor ons een bevestiging dat we iets goed doen.

De plaat is geschreven over het liefdesverhaal tussen een smoorverliefde jongen en een meisje die niet helemaal dezelfde mening deelt. Elke jonge vent heeft dit wel een keer meegemaakt, wij hebben besloten deze frustratie te uiten in onze muziek. Elke track op ‘Chapter I’ beschrijft een ander stadium in dit verhaal.

Kortom; “De rock band die je wel als buren wilt hebben, maar misschien moet je er wel even aan wennen”.

Geef een reactie